Μιας που η άνοιξη και το καλοκαίρι έρχονται ολοένα και πιο κοντά, έψαξα στο Internet και βρήκα 4 πράγματα τα οποία θα είναι στην μόδα και έχουν ήδη κατακλύσει τις πασαρέλες διαφόρων σχεδιαστών μόδας!

Νο1: Τα Παστελ χρώματα. Φέτος όπως και κάθε χρονια επιλέγουν τις Παστελ αποχρώσεις όπως είναι το μπεζ, το λιλα, το κουφετι, γιατί όχι ακόμη και μέχρι το κιτρινο; σε διάφορα ρούχα! Μπορείτε να επενδύσετε σε ένα καλό Σακακι η σε ένα παντελόνι στις αντίστοιχες αποχρώσεις! Ακόμη μια πολύ καλή επιλογή θα ήταν ένα πουκάμισο η μία δερμάτινη φουστα!

Νο2: Μίας και ανέφερα πιο πάνω τις φουστες- οι σχεδιαστές λένε ναι στις pencil φουστες! Μια pencil φουστα μέχρι το γόνατο για το βράδυ της Αναστασης είναι η ιδανική επιλογή! Και ας μην ξεχνάμε το γεγονός ότι το συγκεκριμένο είδος φουστας πάντα δίνει ένα στοιχείο κομψοτητας στην εμφάνιση μας!

Νο3:Καμπαρτινες. Όπως κάθε χρόνο οι Καμπαρτινες κάνουν την εμφάνισή τους για να δώσουν αυτό το κάτι στο στυλ που θα μας απογειωσει! Προτιμήστε τες σε μπεζ/γιηνες αποχρώσεις!

Νο4 : Denim. Φέτος λέμε ναι στα denim jackets αλλά προσοχή! Στα denim jackets που θυμίζουν την εποχή των ’00s!

Nο5: Σορτσ. Κοντά, σκισμενα, ψηλόκαβαλα, με ή χωρίς λεπτομέρειες , τα σορτσακια είναι μια πολύ καλή λύση όταν θέλουμε να αφήσουμε τις φουστες στις ντουλάπες μας! Συνδυάστε το σορτσακι σας με ένα σακάκι σε μπεζ-χρυσή απόχρωση!